Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: Redesigned look has missing functionality

Redesigned look has missing functionality 22 Aug 2013 14:26 #10887

  • jescobar
  • jescobar's Avatar
  • Offline
  • New Member
  • Posts: 6
  • Karma: 0
I have not used cook in about a month and a half. Yesterday i went in to create a new component. The look is completely changed. For example in the past you had icons for data types now you have words. This is not the problem, the problem is now i have a lot of missing functionality.

for example, When i added fields to a table, at the far right i had two icons, pencil to edit, and gloved hand to define required properties for field.
Now i have nothing in the edit column, no way to define field properties.

I have changes All over my cook development environment , there are no more pencil icons anywhere to edit, no more disk icons to save, no way to save.

When i create the table with fields and i leave cook, when i come back the fields have field label "My null" in them and the field name is blank like if nothing was saved.

Have i missed something in the last month and a half?
The administrator has disabled public write access.

Redesigned look has missing functionality 23 Aug 2013 14:56 #10898

  • admin
  • admin's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • Chef
  • Posts: 3701
  • Thank you received: 972
  • Karma: 140
Nothing has changed.

Wich browser and wich version are you using ?
Coding is now a piece of cake
The administrator has disabled public write access.

Redesigned look has missing functionality 23 Aug 2013 16:13 #10902

  • jescobar
  • jescobar's Avatar
  • Offline
  • New Member
  • Posts: 6
  • Karma: 0
Firefox Version 23.0.1

Here is a link to what it used to look like and what it looks like now.

mymanfriday.com/jcook/

thx
The administrator has disabled public write access.

Redesigned look has missing functionality 26 Aug 2013 21:06 #10913

  • admin
  • admin's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • Chef
  • Posts: 3701
  • Thank you received: 972
  • Karma: 140
Images are missing.

I have the same FF version. It is working perfectly.
Did you tried to flush the cache ?
You can try with Chrome.

I do not have solution for you.

Does somebody else having same issue ?
Coding is now a piece of cake
The administrator has disabled public write access.
Time to create page: 0.067 seconds

Get Started